Sidebar

Balandžio 1 d. minint Universiteto 444-ąjį gimtadienį VU Didžiajame kieme startavo VU Challenge 4.44 – orientacinis žaidimas, kurio metu komandos ieškojo su Universitetu susijusių vietų Vilniaus mieste. Nepabūgusios lietaus startavo net 58 įvairaus pasirengimo komandos, kurios einant arba bėgant pažino ne tik Universiteto, bet ir 700 metų skaičiuojančią miesto istoriją.

vu 444ojo gimtadienio orientacinis aidimas 2023 04 01 52785447129 oJau antrus metus vykstantis renginys pradėtas bendru apšilimu, po kurio komandoms buvo išdalinti žemėlapiai su Universiteto ir Vilniaus istorijai svarbiomis vietomis: nuo VU botanikos sodo skyriaus Vingio parke iki Markučių muziejaus.

Su žemėlapiu galite susipažinti ČIA.

Varžybose dalyvavo 1–4 žmonių komandos, kurios galėjo pasirinkti dviejų skirtingų laiko limitų grupes: 2 arba 3 valandas.

NUGALĖTOJAI

Trijų valandų trasoje antrus metus iš eilės triumfavo komanda „Liūc ir Begemuoc“ surinkę 37 punktus iš 44 galimų ir pelnę 1210 taškų. Antroje vietoje liko 25 punktus ir 1160 taškų surinkusi komanda „Greit nevarysim“, trečioje vietoje komanda „Kažkas ir kažkas kitas“ surinkę 30 punktų ir net 1000 taškų.

Dviejų valandų trasoje pirmąją vietą užėmė komanda „Kam tas pavadinimas“ – surinkę net 33 punktus ir pelnę 940 taškų. Antroje vietoje komanda „Perkūniečiai“ – 32 punktai ir 920 taškų, trečiąją vietą užėmė komanda „404“ – 25 punktai ir 800 taškų.

Su visais rezultatais galite susipažinti ČIA.

Šios varžybos – tai puikus būdas iš kito kampo pažinti savo miestą, save ir komandos draugą. Džiaugiamės ir dėkojame Viliui Aleliūnui (Orientavimosi sporto federacija, www. orienteering.lt) ir VU kolegoms, VU Studentų atstovybės savanoriams ir visiems kitiems, padėjusiems šiam renginiui įvykti!

Nuotraukų galerija

Dalyvavusius renginyje, kviečiame išsakyti savo nuomonę, tai padeda mums tobulėti!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos