Sidebar

Vilniaus universiteto Sveikatos ir sporto centras grįžta su didelį pasisekimą turėjusia MIND BODY BOOST programa! Jau visai netrukus pakviesime jus į šešių užsiėmimų ciklą.

 

 
MIND BODY BOOST yra psichikos ir fizinės sveikatos stiprinimo programa, kurioje edukacijos ir įvairių praktikų gausybės pagalba gerėja savijauta, išmokstama tinkamesnės emocijų reguliacijos, padedami susiformuoti sveikesni gyvensenos įpročiai. Programa buvo sukurta septynių Europos universitetų psichikos ir judesio specialistų, išbandyta ir tobulinta, programos efektyvumas pagrįstas moksliniais tyrimais Europos ir Vilniaus universiteto mastu.
 
Ši MIND BODY BOOST programa turėtų būti tinkama Tau, jei jauti, kad pastaruoju metu dažniau patiri neigiamas emocijas, turi mažiau motyvacijos ir energijos užsiimti tave dominančiomis veiklomis, patiri miego ar mitybos sunkumų, nepavysta būti pakankamai fiziškai aktyviu, bet jauti kylantį norą pradėti daugiau savimi rūpintis, judėti, stiprinti savo psichikos sveikatą.

 

Užsiėmimai vyks ketvirtadieniais (balandžio 25 d., gegužės 2, 9, 16, 23 ir 30 dienomis) 12.00–13.30 val., Vilniaus universiteto Sveikatos ir sporto centre, Saulėtekio al. 2, Universalioje salėje (112 aud.).

PLAČIAU APIE PROGRAMĄ

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos