Sidebar

Balandžio 13 d. VU 445–ojo gimtadienio proga kviečiame visus Universiteto bendruomenės narius, Vilniaus miesto gyventojus ir svečius dalyvauti orientaciniame žaidime, kurio metu 90 arba 180 minučių ieškosime su universitetu susijusių vietų Vilniaus mieste. Tai puiki proga einant arba bėgant pažinti ne tik Universiteto, bet ir Vilniaus miesto istoriją.

 

registracija

Renginio pradžia 12 val. VU bibliotekos kieme (Universiteto g. 3).

Junkitės į komandas (kurioje ne daugiau nei 4 asm.) ir kartu ieškokite VU istorijos Vilniuje, o daugiausiai vietų suradusiųjų ir daugiausiai taškų surinkusiųjų dalyvių laukia prizai! 

DĖMESIO! Žaidimo metu naudojama OMaps programėlė jūsų telefone, kurią patariame atsisiųsti iš anksto. Užsiregistravusiems dalyviams prieš renginį bus atsiųsta varžybų instrukcija, o prieš pat gyvą startą gausite popierinį žemėlapį. 

Šiais metais iššūkis laukia ir pradinių klasių moksleivių! Drauge su VU Vaikų universitetu kviečiame moksleivius išbandyti savo jėgas ir geriau susipažinti su Vilniaus universitetu bei senaisiais rūmais 45-ių minučių iššūkyje!

Mažųjų startas 14:00 VU Bibliotekos kieme, finišas - 14:45.

REGISTRACIJA Į VAIKŲ TRASĄ

Dalyvių lauks smagūs klausimai, galvosūkiai ir užduotys.

SVARBU: Žaidime dalyvaujantys moksleiviai žaidimo metu turi būti drauge su lydinčiu suaugusiu asmeniu.

RENGINIO NUOSTATAI

Praėjusių metų renginio NUOTRAUKOS

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos