Sidebar

Praėjusį savaitgalį Vilniaus universiteto sunkiosios atletikos ir jėgos trikovės komandos atstovai leido produktyviai.
 
Panevėžio mieste vykusiame tarptautiniame sunkiosios atletikos turnyre pirmą kartą savo jėgas ant pakylos išmėgino Justas Anilionis (Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto trečiakursis). Atletas įgijo varžybinės patirties, kuri pravers ateities startuose.
 
Chemijos ir geomokslų fakulteto pirmojo kurso magistrantas Marius Anilionis Lenkijoje vykusiose WPPL World Championship varžybose jaunimo amžiaus grupėje svorio kategorijoje iki 100 kg. užėmė pirmą vietą štangos spaudimo rungtyje įveikęs 170 kg. Tuo tarpu Laurynas Lukoševičius (MiF), svorio kategorijoje iki 82.5 kg sugebėjo išspausti 200 kg. sveriančią štangą ir ne tik nugalėjo savo svorio kategorijoje, bet ir užėmė garbingą 3 vietą tarp visų stipriausių štangos spaudikų. Pažymėtina, kad atletas į varžybas vyko šiek tiek traumuotas, kas sutrukdė kovoti dėl absoliutaus čempiono vardo.
 
Sveikiname sportininkus su įspūdingais laimėjimais ir linkime sėkmės ruošiantis artėjančioms varžyboms!

 

Vilniaus universiteto sunkiosios atletikos ir jėgos trikovės rinktinę treniruoja Rimantas Cijūnėlis ir Lukas Šverčiauskas.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos