Sidebar

   VU teniso rinktinė neužleidžia pozicijų. Čempionato taurė VU teniso rinktinės rankose.

 

Praėjusį savaitgalį 04-05 d.d. 06. 2022 Vilniuje vyko Lietuvos universitetų studentų teniso čempionatas . “Verkių” istorinio parko teniso kortuose susirinko Kauno, Viniaus bei Šiaulių miestų universitetų sportininkai (-ės).

Dalyvavo 13 merginų ir 12 vaikinų.

Vilniaus universiteto teniso rinktinė (108 taškai) nepaliko vilčių savo varžovams ir žavėjo puikiu žaidimu žiūrovus! Pasiekimas tikrai nuostabus - jau penktus metus iš eilės VU komanda nugalėjo Lietuvos universitetų studentų čempionate ir tapo Lietuvos čempionais (-ėmis).

I - VU

II - LSMU
III - VILNIUS TECH
IV - ISM
V - LSU
 

Merginų vienetai

Finale Meda Reimorytė įveikusi savo komandos draugę ir partnerę Emiliją Kravtaitę, nugalėjo ir iškovojo čempionės vardą. Emilija Kravtaitė liko antra, o trečią vietą iškovojo Gerda Lukjančukaitė, įveikusi Otiliją Norkutę iš LSU. Tad visos trys pirmosios vietos ir visų spalvų medaliai keliauja į Vilniaus universiteto sporto šlovės muziejų.

Mūsų Rūta Valiukevičiūtė užėmė VI-ą vietą.

 

Merginų dvejetai

Finale Meda Reimorytė su partnere Emilija Kravtaite, labai atkaklioje kovoje nusileido pasiaukojančiai kovojusioms Adelinai Norvaišytei poroje su Viktorija Banaityte iš LSMU ir užėmė II-ą vietą.

 

Vaikinų vienetai

Varžybose netrūko įtampos ir emocijų, nugalėtoju ir čempionu tapo Simonas Norvaišis puikiai žaidęs, finale įveikęs LSMU student iš Izraelio Chen Fraiberg Izraelio.

Edvinas Grigaitis užėmė VII-ą.

 

Vaikinų dvejetai

Simonas Norvaišis su komandos partneriu Edvinu Grigaičiu iškovojo II-ą vietą, nusileidę atkakliai ir kovingai žaidusiems Domantui Šakiniui poroje su Matu Supranavičiumi iš Vilnius TECH.

Džiaugiamės tvaria komanda ir puikiais rezultatais! Sveikiname visus rinktinės žaidėjus ir žaidėjas, bei VU teniso rinktinės trenerį Vigandą Telksnį

                                        

tenisas lssa 2022

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos