Sidebar

 
VU futbolininkams puiki generalinė repeticija prieš artėjantį antrąjį LSFL čempionato ratą.
 
Savaitgalį Klaipėdoje praūžė studentų turnyras Lietuvos futbolo šimtmečiui paminėti. Tarp septynių dalyvių geriausiai sekėsi Vilniaus universiteto studentams, kurie tapo turnyro nugalėtojais. Finalinėje dvikovoje vilniečiai 1:0 nugalėjo VDU rinktinę.
 
Noriu pažymėti, kad dauguma komandų buvo panašaus pajėgumo, o tai garantavo didžiulę intrigą. Pasisekė su oru, klaipėdiečiai pasirūpino oru, o futbolininkai padarė viską, kad turnyras taptų švente. Visi turėjome puikų laiką“, – lygos prezidentas ir VU rinktinės treneris Rimantas Turskis.
 
Rezultatyviausiais turnyro žaidėjais tapo šiaulietis Kildras Kavaliukas ir klaipėdietis Martynas Vėlyvis. Geriausiais komandų žaidėjais išrinkti: Evaldas Valasevičius (VU), Lukas Marcinkevičius (VDU), Dovydas Komža (KU), Džosua Hermosa (KTU), Edgaras Mačiuta (LSU) ir Kristupas Petravičius (ŠU).
 
Daugiau informacijos galite rasti LSFL parengtame straipsnyje:
 
VU rektorius futbolas
 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos