Sidebar

Vasaros metu leidžiame sau pamiršti apie mokslus ar mažiau galvoti apie darbą, bet net kai lepina nuostabus oras, sporto pamiršti nevalia!

VASARĄ VU SSC SIŪLO:

Priimk VU Vasaros iššūkį! Tai visos vasaros metu vykstantis žaidimas, kurio metu fizinio aktyvumo skalėje varžosi visi VU bendruomenės nariai: studentai, dėstytojai, mokslininkai, administratoriai ir kiti darbuotojai. 

Lankyk Solo latino grupines treniruotes. Kiekvieną savaitę, tikslus laikas derinamas atsižvelgiant į dalyves. Jei norite prisijungti - parašykite Ugnė Pacevičiūtė FB. Treniruotės skirtos ir pradedančiosioms ir pažengusioms Vilniaus Universiteto studentėms. Jų metu bus šokami Lotynų Amerikos šokiai tokie kaip salsa, bachata, cha cha cha, jive ir kt.

Ateik sportuoti į SSC treniruoklių sales arba nuomokis sporto sales, aikštynus. Sveikatos ir sporto centre yra keturios treniruoklių salės - Saulėteko al. 2, Saulėtekio al. 26, M. K. Čiurlionio g. 21 pirmame ir antrame aukšte - dvi iš jų skirtos tik merginoms (Saulėtekio al. 2 ir M. K. Čiurlionio g. 21). Individualiai sportuoti - žaisti krepšinį, futbolą, stalo tenisą, tenisą, badmintoną ir kt. – galima įvairiose Vilniaus vietose įsikūrusiose Vilniaus universiteto sporto bazėse: Saulėtekio al. 2, Saulėtekio al. 26, M. K. Čiurlionio g. 21.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos