Sidebar

Sveikas universitetas!

Su tokiu šūkiu kviečiame visus kartu su Vilniaus universitetu dalyvauti „walk15“ ėjimo iššūkyje ir rungtis dėl daugiausia nužingsniavusio dalyvio titulo!

Liepos 1–11 dienomis „walk15“ programėlėje vyksiantis VU ėjimo iššūkis skatins nepamiršti aktyvaus gyvenimo būdo ir šiltuoju sezonu važiuojamąjį transportą dažniau iškeisti į vaikščiojimą.

Liepos 1 dieną startuojantis iššūkis truks iki liepos 11 dieną vyksiančių IKI ėjimo varžybų Aukštagirio geomorfologiniame draustinyje. Pasibaigus varžyboms, skaičiuosime viso iššūkio metu nueitus kilometrus, o dešimt daugiausia nuėjusių iššūkio dalyvių apdovanosime VU įsteigtais prizais – VU džemperiais ir gertuvėmis!

Norintieji dalyvauti renginyje turi užsiregistruoti. Pirmieji 200 užsiregistravę į IKI ėjimo varžybas nemokamai gaus VU marškinėlius. Kiekvienas renginio dalyvis bus apdovanotas specialiais renginio medaliais. Registracijos formą rasite čia.

„Kviečiu visus ėjimo mėgėjus prisijungti prie šios iniciatyvos. Ateikime į VU stadioną ir kartu su kolegomis, savo šeimos nariais kurkime „Sveiką universitetą“. Universitetą, kuriame ne tik skleidžiamos žinios apie sveikatą ir sveikatinimą, bet ir puoselėjamas aktyvus bei sveikas gyvenimo būdas“, – kviečia VU rektorius Rimvydas Petrauskas.

Žingsniai, norint prisijungti prie VU ėjimo iššūkio:

  • Atsisiųsti „walk15“ programėlę (Android, iOS).
  • Užsiregistruoti ir paspaudus čempionų taurės ikonėlę, pasirinkti „VU ėjimo iššūkis“.
  • Liepos 1–11 dienomis aktyviai vaikščioti ir kaupti žingsnius kartu su Vilniaus universitetu!

 Žygiuojame kartu su sveiku universitetu!

walk15 uzkaeini

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos