Sidebar

IMGP2525 Kopija

Atkakliomis kovomis baigėsi paskutinės šio Lietuvos studentų krepšinio lygos sezono varžybos – 3×3 krepšinio turnyras.

Šįkart Kauno technologijos universiteto sporto salėje vykusiame turnyre iš viso varžėsi 16 komandų (12 vaikinų ir 4 merginų).

Vilniaus universiteto merginų komanda pasipuošė sidabro medaliais. Visos merginų komandos varžėsi tarpusavyje ir pagal surinktų taškų kiekį paaiškėjo stipriausios. Pirmoji vieta atiteko LSU merginoms, bronzą pelnė LSMU.

Prie VU pergalės prisidėjo Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto studentė Grėtė Patumsytė, Gyvybės mokslų centro magistrantė Aurelija Putrumentaitė, Medicinos fakulteto pirmakursė Livija Sakevičiūtė ir absolventė Ieva Černiauskaitė.

Atkaklesnės ir nuožmesnės dvikovos vyko vaikinų grupėse (po 6 komandas buvo suskirstyta į A ir B pogrupius). Čia net šešios komandos surinko po vienodai taškų ir prireikė skaičiuoti geresnį įmestų taškų santykį. VU vaikinų komanda į finalo ketverto varžybas nepateko.

Sveikiname dalyvavusius studentus ir studentes bei jų trenerius!

Foto ir šaltinis: www.lskl.lt

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos