Sidebar

Šeštadienį, balandžio 21 d. Kaune vyko Lietuvos universitetų studentų fechtavimo čempionatas, kuriame dalyvavo septyni Vilniaus universiteto studentai iš įvairių fakultetų.

Vilniaus universiteto fechtuotojų komanda

Vyrų varžybose Vilniaus universiteto sportininkai pelnė net du medalius. Medicinos f. studentas Povilas Markevičius, besitreniruojantis „Gintarinės špagos“ klube, iškovojo II-ąją vietą, finale nusileidęs tik olimpiečiui penkiakovininkui Justinui Kinderiui. Tuo tarpu seniau Prancūzijoje ir Belgijoje daug metų gyvenęs Filosofijos f. studentas Paulius Stasiūnas, J. Kinderiui pralaimėjo dėl išėjimo į finalą ir užėmė III-ąją vietą, tačiau tapo tikru varžybų atradimu. MF doktorantas Aušvydas Patašius kovoje dėl pusfinalio taip pat pralaimėjo Justinui Kinderiui.

Vaikinu apdovanojimai

komandu vadovai su tauremisMerginos kovose dėl pusfinalio nusileido Kauno fechtuotojoms ir liko aštuntuke – MF studentė Vita Zarembaitė užėmė penktąją, o Filosofijos f. doktorantė Rūta Latinytė šeštąją vietą. Dar dvi kovotojos į aštuntuką nepateko.

Bendroje įskaitoje Vilniaus universiteto studentų komanda surinko daugiausia taškų ir be konkurencijos užėmė I-ąją vietą, parsiveždama į Vilnių Lietuvos universitetų studentų fechtavimosi čempionato taurę. 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos