Sidebar

ef

Vėsiai, šlapiai, bet smagiai ir azartiškai! Taip lapkričio 9 d. užbaigėme tarpfakultetines Rektoriaus taurės futbolo varžybas, startavusias spalio 20 d.

Šiais metais turnyre dalyvavo devynių VU fakultetų komandos. Praėjusių metų prizininkai ir lyderiai išliko tie patys: Ekonomikos ir verslo administravimo, Medicinos bei Matematikos ir informatikos fakultetai.

Nuo 2000 metų 16-ąjį kartą turnyre nugalėjo ir auksą į savo fakultetą parnešė Ekonomikos ir verslo administravimo f. futbolininkai. Visa komandos sudėtis žaidžia ir VU futbolo rinktinėje.

Sidabras šių metų varžybose atiteko Medicinos fakultetui ir baltais chalatais pasidabinusiems bei linksmai nusiteikusiems būsimiems medikams, kurie pakilo vienu laipteliu aukštyn, praėjusiais metais pasipuošę bronzos medaliais.

III-ąja vieta džiaugėsi Matematikos ir informatikos fakulteto studentai, kuriuos reikia pagirti už naujas ir vieningas sportines aprangas!

mfmif

Tuo pačiu už draugiškumą bei kolektyviškumą norėtume išsikirti ir Istorijos fakulteto bei Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto komandas!

Kaip ir kasmet, atmosfera ir nuotaika buvo puiki! Sveikiname visas komandas, dalyvavusias turnyre, bei tarpfakultetinių Rektoriaus taurės futbolo varžybų čempionus!

Varžybų ir apdovanojimų akimirkos

2017/2018 m.m. Rektoriaus taurės futbolo varžybų komandų rikiuotė

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos