Sidebar

17492967 1405822506146539 6819760399825462022 o

Kaip niekada sunki Vilniaus universiteto vaikinų futbolo rinktinei buvo Lietuvos studentų futbolo lygos (LSFL) 2017/2018 m.m. čempionato 1-ojo rato pradžia.

Taip jau sutapo, kad pasiruošimas čempionatui vėlavo dvi savaites, pirmąkart nebuvo žaidžiamos nei vienerios draugiškos varžybos, žymiai pasikeitusi praėjusių metų čempionės VU rinktinės sudėtis, o to pasekoje, pralaimėtos dvi pirmosios LSFL varžybos.

Tačiau komanda bei jos treneriai Rimantas Turskis ir Edvardas Malkevičius į paniką nepuolė, o ramiai ir sunkiai treniravosi, taisė žaidimo klaidas.

Taip pat buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su futbolo klubu "Trakai", kurio dėka sustiprėjo komandos sudėtis, o paskui sekė ir pergalės.

1-ąjį LSFL čempionato ratą VU futbolininkai baigė, surinkę 10 taškų ir dalindamiesi 1-2-ąja pozicija su Šiaulių universiteto komanda.

VU rinktinės treneriai bei futbolininkai negaili liaupsių komandos veteranui, Ekonomikos f. studentui Franc Chukwuebuka Nebeolisah, kuris sėkmingai vadovavo žaidimui ir tapo rezultatyviausiu žaidėju, pelnęs 6 įvarčius. Daug teigiamų emocijų įnešė ir naujasis komandos kapitonas - EF studentas Deividas Maciulis.

Taipogi geru žaidimu išsiskyrė IF studentas Gabrielius Lansbergas, EF studentas Deividas Maciulis bei komandos vartininkas, EF studentas Marius Šalkauskas. Labai daug prie gero komandos žaidimo prisidėjo ir VU FF absolventas Paulius Juška. Be abejo, aukštų rezultatų siekti padėjo ir likusieji VU futbolo rinktinės nariai.

Intensyviai padirbėjus žiemą, pavasarį komanda žada žaisti dar geriau, vieningiau ir rezultatyviau. O šiuo metu rinktinės futbolininkai išsiskirstė po savo fakultetų futbolo komandas ir žaidžia tarpfakultetinėse VU Rektoriaus taurės futbolo varžybose.

Plačiau apie Lietuvos studentų futbolo lygos čempionato 1-ąjį ratą

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos