Sidebar

sport devushka obuv krossovki

Nuo spalio mėn. VU Sveikatos ir sporto centre startuoja nauji grupiniai užsiėmimai bei fizinės veiklos.

Įvairaus fizinio aktyvumo treniruočių sąrašą papildė trenerės Justinos vedamos X-ft treniruotės bei darbo savaitę užbaigsiantys Fit & Balanced su Ivanu ir Show dance su Rugile.

2017 ruduo SSC grupiniai uzsiemimai

X-FIT yra funkcinė jėgos treniruotė, kuri vyksta rato principu: sportuojantys eina ratu per pratimų „stoteles“ ir per tam tikrą laiko intervalą atlieka konkrečioms raumenų grupėms skirtus fizinius pratimus. Kiekviena stotelė suteikia galimybę atlikti daugybę pratimų, kurie lavina greitį, stiprybę, koordinaciją, gerina fizinį pasirengimą, jėgą, ištvermę. Treniruotės metu pratimai atliekami, naudojant įvairų sportinį inventorių. X-Fit treniruotės leidžia apjungti populiariausius pratimus į vientisą sistemą, todėl yra efektyvesnės už tradicines jėgos ar ištvermės treniruotes, nes prireikia mažiau laiko tam pačiam efektui pasiekti. Šios treniruotės metu yra lavinamos įvairios raumenų grupės ir stiprinama širdies kraujagyslių sistema.

Fit & Balanced treniruotė, tai treniruotė be svarmenų. Tai užsiėmimas kiekvienam, kas nori turėti sveiką ir stiprų kūną. Fit & Balanced treniruotės metu bus atliekami pratimai, kurių metu dirbs visos raumenų grupės. Kiekvienas judesys bus kruopščiai stebimas trenerio – kineziterapeuto Ivan, kuris padės pratimus atlikti kuo taisyklingiau - net ir paprastas judesys, atliekant jį teisingai, gali tapti tikru iššūkiu.
Atstatykite taisyklingą laikyseną, nežalokite savo stuburo ir geriau pažinkite savo kūną.

Show dance - tai įvairių šokių stilių deriniai, skirti norintiems neapsiriboti vienu šokių ritmu. Šis stilius tampa vis populiaresnis pasirinkimas tarp norinčiųjų išmokti šokti ar tobulinti jau turimus šokių įgūdžius. Show dance galima pamatyti koncertuose, muzikiniuose klipuose ar TV projektuose.

Užsiėmimų kaina: 2 Eur (išsamesnė informacija apie leidimo įsigijimą)

Tik spalio mėn. Fit & Balanced bei Show dance treniruotės - NEMOKAMAI! Išbandyk!

Būkime aktyvūs visais metų laikais!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos