Sidebar

DSC 1422

Gegužės 19-21 d. Rygoje įvyks 33-iosios SELL (Suomijos, Estijos, Latvijos ir Lietuvos) studentų žaidynės.

29 VU studentai varžysis dėl medalių ir pozicijos ant apdovanojimų pakylos. Atletai startuos paplūdimio tinklinio, plaukimo, orientavimosi sporto, dziudo ir stalo teniso varžybose, mes diską, šoks į tolį, bėgs trumpas distancijas.

Pakalbinti VU atletai, ilgai negalvodami pasidalino mintimis, ką būtent jiems reiškia šios kasmetinės žaidynės.DSC 1358

 

 

"Jau antri metai kaip SELL varžybos man atidaro vasaros atvirų patalpų sezoną, todėl šios varžybos man asocijuojasi su lengvu ir maloniu jauduliu bei labai smagia atmosfera! Juk susirenka pajėgiausi VU ir kitų aukštųjų mokyklų įvairių sporto šakų sportininkai!" - su entuziazmu į klausimą atsako Filosofijos fakulteto antrakursė, šuolininkė į tolį, praėjusių metų SELL žaidynių 1 vietos laimėtoja Diana Zagainova.

"Manau SELL yra gera vieta susitikti ir pabendrauti su studentais iš kitų Baltijos šalių, taip pat skelbti žinią apie savo universitetą", - teigia Teisės fakulteto studentas, Europos unviersitetų žaidynių sidabro laimėtojas, Lietuvos plaukimo čempionas Povilas Strazdas.

DSC 1323

"Man SELL žaidynės asocijuojasi su draugiška aplinka, kadangi įspūdį padarė tai, jog susirenka visų sporto šakų astovai ir visi yra be galo nuoširdūs bei draugiški. Todėl į SELL vykstu visad geros nuotaikos", - mintimis dalinasi Ekonomikos fakulteto trečiakursis, disko metikas, praėjusių metų SELL žaidynių 1 vietos laimėtojas Domantas Poška.

 

Linkime ir šiais metais VU sportininkams sėkmės varžybose bei smagių akimirkų ir naujų pažinčių!

 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos