Sidebar

milda valciukaite ir donata vistartaiteFoto: www.redbull.lt


Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto studentei Mildai Valčiukaitei žinia, kad po ketverių metų partnerystės su Donata Vištartaite-Karaliene valtyje, ji irkluos viena, buvo netikėta. Po Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių ištekėjusi D.Karalienė įpusėjus naujam sezonui nusprendė sustabdyti karjerą ir pailsėti. M. Valčiukaitė kolegės sprendimą pateisina, bet nerimauja, jog tai turės įtakos ir jos sportiniams rezultatams.

M. Valčiukaitės ir D. Karalienės duetas 2013 metais įsiveržė į irklavimo elitą ir jau pirmą sezoną kartu triumfavo Europos ir pasaulio čempionatuose. Sėkmingą olimpinį ciklą vainikavo bronzos medaliai Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

M. Valčiukaitė šių metų Europos čempionate planuoja startuoti vienvietėje valtyje, bet ateityje galbūt išbandys jėgas su nauja partnere. Šia mergina gali tapti ir Ieva Adomavičiūtė, su kuria M. Valčiukaitė yra tapusios pasaulio jaunių čempionėmis 2011 ir 2012 metais. Tiesa, paskui Ieva pasuko į JAV, kur šią vasarą baigs mokslus universitete.

Interviu 15 min. M. Valčiukaitė taip pat papasakojo apie netikėtas skyrybas su D.Karaliene ir savo ateities planus.


Šaltiniai: www.lrt.lt, www.15min.lt

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos