Sidebar

Data: 2017-08-01 11:14


UVI 2017 Baneris FB grupei1Universitetų vasaros iššūkis - tai birželio 1 d. - rugpjūčio 31 d. vykstantis tarptautinis tarpuniversitetinis žaidimas, kurio metu fizinio aktyvumo skalėje varžosi Lietuvos bei Europos universitetų bendruomenių nariai: studentai, dėstytojai, mokslininkai, administratoriai ir kiti darbuotojai.

Tai - linksmas fizinės, psichologinės ir socialinės sveikatos skatinimo akademinėse bendruomenėse iššūkis, kviečiantis vasaros metu pasivaržyti tiek su savimi (palyginti savo rezultatus vakar, šiandien ir rytoj), tiek su kolegomis (aplenkė dėstytojas arba studentas - nepasiduok!), tiek su kito padalinio komanda, universitetu ar šalimi, ir išsiugdyti sveiką įprotį kiekvieną dieną leisti fiziškai aktyviai.

Vasara - laikas, kai universitetuose šumulys aptyla, koridorių arterijos praplatėja, dokumentų šūsnių spaudimas aprimsta ir galime skirti šiek tiek laiko sau. Tad kodėl gi jos nepraleidus aktyviai ilsintis, mėgaujantis savo kūnu ir didžiuojantis savimi, savo komanda bei akademinių bendruomenių spalvingumu? Atrask save ir tai, kas aplinkui!

Projekto platforma: http://www.aktyvi-vasara.vu.lt/

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos