Sidebar

Pradedame registraciją į nemokamą „SKY Campus“ programą studentams, siekiantiems gyventi be streso. „SKY Campus“ yra visapusiška gerovės ir atsparumo programa, skirta padėti studentams išnaudoti visas savo galimybes. Lektorė Karolina Mikšienė jums suteiks instrumentus, padėsiančius tvarkytis su stresu, jaustis pozityviai, energingai ir gyvybingai.

 

„SKY Campus“ programa moko meditacijos, kvėpavimo, emocinio intelekto, socialinio ryšio ir lyderiavimo subtilybių bei skatina studentų gerą savijautą ir emocinį gerbūvį. „SKY Campus“ programų vizija – laimingos ir dėmesingos universitetų bendruomenės, kuriose studentai patiria mažiau streso, vadovaujasi ramiu ir aiškiu protu, turi aiškius tikslus ir jaučia ryšį su savo universiteto bendruomene.

  • Gruodžio 1 d. 17:00–20:00 val.
  • Gruodžio 2 d. 10:00–13:00 val.
  • Gruodžio 3 d. 10:00–13:00 val. (papildomas)

Saulėtekio al. 2 universali salė (112 aud.)

NEMOKAMA, BET BŪTINA REGISTRACIJA: https://forms.office.com/e/6ExEj4Uu31

Apie SKY Campus programų lektorę Karoliną Mikšienę:

Karolina atrado savistabą kaip kasdienę proto higienos praktiką nuo 2008 m, kuomet buvo dar tik pirmo kurso studentė Vilniaus Universiteto Medicinos Fakultete. Baigusi odontologijos studijas, Karolina kurį laiką dirbo pagal profesiją, tačiau tikrąjį pašaukimą ir džiaugsmą veikloje atrado pasitelkusi medicinos moksluose įgytas žinias ir savo asmeninę patirtį mokydama kitus žmones kvėpavimo ir savistabos technikų. Įkvėpta savijautos pokyčių 2009 metais Karolina pati baigė SKY mokytojų rengimo programą ir jau virš 10 metų veda šias programas tiek Lietuvoje, tiek kitose Europos valstybėse (Ukraina, Estija).

Jei turite klausimų dėl dalyvavimo programoje, susisiekite su kordinatore Egle:

DAUGIAU INFORMACIJOS

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos