Sidebar

Pirmadienį Lietuvos studentų krepšinio lygoje (LSKL) sužaistos ketverios rungtynės. Trečiąją pergalę iš tiek pat galimų iškovojo Vilniaus universiteto krepšininkai namuose rezultatu 89:59 (24:12, 26:13, 20:15, 19:19) sutriuškinę LCC krepšininkus iš Klaipėdos.

VU_LSU-400x0-c-default.jpgVilniečių komandoje naudingiausiai žaidė Tautvydas Rimkus, kurio sąskaitoje 19 taškų, 17 pridėjo Matas Mačijauskas. Klaipėdiečių komandoje 13 taškų pelnė Martynas Navickas.

Vilniaus universiteto vyriausias treneris Rimantas Kaminskas teigė, kad pergalė pasiekta dėl tinkamo žaidėjų nusiteikimo: „Laukėme tikrai sunkios kovos. Į visas rungtynes einame nusiteikę su maksimalia koncentracija. Šį kartą mums pavyko primesti savo žaidimo stilių ir tempą. Bet tikrai nesinori užmigti ant laurų ir labai tikiuosi, kad taip komanda žais visada“.

„Čempionatas tik įsibėgėja ir tikrai dar bus visko, bet labai smagu, kad pasiekėme tris pirmąsias pergales“, – kalbėjo VU treneris.

Plačiau skaitykite lskl.lt

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos