Sidebar

Įspūdingą pergalę iškovojo ir turnyro lentelėje į pirmą vietą sugrįžo Rimanto Turskio treniruojama Vilniaus universiteto komanda. Pastaroji iki pertraukos įmušė tik vieną įvartį, o po pertraukos – net penkis. Sugriuvusius Giedriaus Barevičiaus auklėtinius labiausiai baudė Jonas Lebedevas – pastarojo sąskaitoje trys įvarčiai.

DSC 0298„Be puikaus visos komandos darbo to nebūčiau padaręs, todėl ačiū jai už tai“, – sakė J.Lebedevas, tapęs rezultatyviausiu čempionato žaidėju.

Pati dvikova prasidėjo klampiai, tačiau pakankamai greitas VU įmuštas įvartis situaciją pakeitė. Čempionato lyderiai pernelyg atsipalaidavo ir vos už tai nebuvo nubausti. Vilniaus TECH komanda turėjo net kelis itin gerus šansus, kurie įvarčiais nevirto.

Per pertrauką išklausę trenerių pastabų, VU futbolininkai į antrąjį kėlinį išėjo su visai kitokiu užsivedimu, užsidegimu ir dideliu noru laimėti. Kaip ir pirmajame kėlinyje, aikštės šeimininkams pavyko pelnyti greitą įvartį, kuris dar labiau užvedė komandą.

J.Lebedevas dublį įformino 62 minutę, o didžioji įvarčių fiesta prasidėjo dar po penkiolikos minučių. Tuomet per likusį trumpą laiką skirtumas nuo 3:0 padvigubėjo.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos