Sidebar

Neabejojame, kad Universiteto tikslas – padėti studentams pasiekti kuo geresnių akademinių, asmeninių ir profesinių rezultatų. Daugybėje mokslinių tyrimų fizinis aktyvumas siejamas su geresne psichikos sveikata, mažesniu stresu, geresniu asmeninio laiko valdymu, didesniu efektyvumu ir gebėjimu spręsti problemas, geriau mokytis ir įsisavinti informaciją, taigi – ir gauti geresnius pažymius.


ApklausaEuropos universitetų sporto centrų tinklas (ENAS), kurio aktyvus narys nuo 2013-ųjų metų yra ir Vilniaus universitetas, kartu su Univarsity siekia  išsamiau ištirti ryšį tarp studentų akademinių pasiekimų ir fizinio aktyvumo. Bendradarbiaujama su universitetais kuriant priemones, padedančias studentams siekti geresnių akademinių ir sveikatos stiprinimo rezultatų.

Šio projekto planuojamas rezultatas – mobilioji aplikacija, kuri palengvintų studentams siekti savo asmeninių ir profesinių rezultatų.

Pirmasis šio proceso žingsnis – klausimyno (anglų kalba) pildymas užtruks iki 2 minučių, prašome užpildyti iki spalio 31 dienos. Tavo nuomonė mums labai svarbi!    

PILDYTI APKLAUSĄ 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos