Sidebar

Jau kitą antradienį, vasario 14 d. grįžta mankštos VU darbuotojams ir darbuotojoms pietų pertraukos metu. Mankštos vyks vieną kartą per savaitę, antradieniais, 12:00 – 12:30 val.

pexels mikhail nilov 7529994

Mankšta vyksta gyvai MS Teams platformoje.

Dar neprisijungusius prie grupės Mankšta su SSC, kviečiame registruotis į mankštas https://forms.office.com/r/3WsfMw9RhK

Pratimai pritaikyti atlikti ant kilimėlio/kilimo be jokios specialios įrangos – tik apsirenkite patogiai, ir susitikim!

Kuo daugiau sėdime, tuo mažiau norime judėti

Dažnai užsisėdime savo kėdėse: ofisuose, mašinose, pokalbių metu, prie stalo kai valgome ir dar daug kitų progų. Mūsų kūnai puikiai prisitaiko prie visų gyvenimo iššūkių ir jeigu sėdėjimas tampa pagrindiniu – mes tampame geresni sėdėtojai (Homo Sedens). VU Sveikatos ir sporto centras bando atliepti į VU bendruomenės norą nesukumpti ankščiau laiko ir kviečia mankštintis!

Pietų mankšta skirta sėdimo darbo sukeliamų problemų prevencijai. Mankštos metu atliekami nugaros, pilvo raumenų stiprinimo pratimai, sutvirtinamas kūnas ir pasikrauname energijos likusiai darbo dienai.

Kviečiame visus VU darbuotojus (-as) kartu prasimankštinti bent kartą per savaitę!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos