Sidebar

Vilniaus universiteto (VU) rektorius prof. Rimvydas Petrauskas priėmė ir pasveikino Europos universitetų sporto žaidynių prizininkus ir prizininkes.

2022_08_23_VU_rektorius_pasveikino_Europos_universitetų_sporto_žaidynių_prizininkus_ir_prizininkes.jpgEuropos universitetų sporto žaidynės vyko 2022 m. liepos 17–30 d. Lodzėje. Dvi savaites trukusiose žaidynėse 20 rungčių varžėsi daugiau nei 6000 studentų sportininkų ir studenčių sportininkių iš 46 Europos šalių.

VU Sveikatos ir sporto centras delegavo tris komandas: vaikinų ir merginų paplūdimio tinklinio dvejetus ir 3×3 vaikinų krepšinio komandą.

VU rektorius pasveikino Europos universitetų sporto žaidynių prizininkus ir prizininkes.

Antrą vietą 3×3 krepšinio turnyre iškovojo VU vaikinai Vytautas Saulis (MIF), Kipras Urbanavičius (EVAF), Dominykas Bučas (EVAF) ir Tautvydas Rimkus (TF) – treneris Rimantas Kaminskas.

Bronzos medaliais paplūdimio tinklinio turnyre buvo apdovanotos VU merginos Dominyka Naudužaitė (MF) ir Jekaterina Kovalskaja (EVAF) – trenerė Gražvilė Gatelienė.

Rektorius pasidžiaugė žaidynių prizininkų (-ių) ir jų trenerių rezultatais, pasidalijo mintimis apie tai, ką reiškia būti sportuojančiu studentu ir ką būtų galima dar nuveikti, kad VU ir toliau galėtų didžiuotis ne tik savo mokslo ir studijų, bet ir sporto laimėjimais, ir palinkėjo sėkmės naujame sporto ir studijų sezone.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos