Sidebar

Kviečiame prisijungti prie Solo Latino vasaros pamokų! Solo latino šokiai – puiki mankšta kūnui ir protui. Pagrindiniai žodžiai, apibūdinantys treniruotes - elegancija, ritmas ir nuostabi muzika. Tai šokiai, kuriuose merginos šoka vienos, be partnerių. Šokiai kaip Ča ča ča, samba, džaivas, rumba, salsa, bačiata, leidžia aktyviai pajudėti ir išlavinti moteriškus subtilius judesius.

Solo_latino_vasara.jpgSolo Latino vasara treniruotės neturės tęstinumo, kiekvieną kartą mokysimės naujo šokio. Vasaros treniruotės bus skirtos susipažinti su visais Lotynų Amerikos šokiais ir pajausti, ko norėsis ilgajam rudens-žiemos sezonui, kuris vyks ciklais.

Kviečiame pasiimti su savimi patogią aprangą ir batus (kedai arba specialūs šokių bateliai). Kiekviena treniruotė bus skirta susipažinti vis su skirtingu šokiu. Mokysimės trumpų junginių. Išsigryninsime kas jums labiausiai patinka ir ką norėtumėte šokti rudens-žiemos sezone. Kiekvienas kartas bus skirtingas ir unikalus.

Tiesiog užsukite į Saulėtekio al. 2, trečiadieniais 18:45 val. Lauksime!

Pamokas ves - Ugnė Pacevičiūtė

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos