Sidebar

Kviečiame į kasmetinį VU Sveikatos ir sporto centro projektą - VU Vasaros iššūkis!

Birželio 1 d. - rugpjūčio 31 d. vykstantis žaidimas, skirtas Vilniaus universiteto bendruomenei. Šio iššūkio metu fizinio aktyvumo skalėje varžosi visi VU bendruomenės nariai: studentai, dėstytojai, mokslininkai, administratoriai ir kiti darbuotojai.

Tai - linksmas fizinės, psichologinės ir socialinės sveikatos skatinimo akademinėse bendruomenėse iššūkis, kviečiantis vasaros metu pasivaržyti tiek su savimi, tiek su kolegomis, tiek su kito padalinio komanda, ir išsiugdyti sveiką įprotį kiekvieną dieną leisti fiziškai aktyviai.

Iššūkio dalyvių rezultatus fiksuoti ir sąžiningumą užtikrinti padės mobilioji programėlė „Strava”.  

Procesas greitas ir nesunkus, tik 3 žingsniai:

  1. Jei jungiesi pirmą kartą, pirmiausia užsiregistruok, naudodamasis VU SSO prisijungimais. Pasirink komandą (galimas tik vienas variantas), kuriai visą vasarą rinksi aktyvias minutes.
  2. Atsisiųsk nemokamą programėlę "Strava" (ją gali rasti tiek Google play, tiek Apple store). Užsiregistruok, suveski visus reikiamus duomenis, savo profilį padaryk viešą ir fiksuok kiekvieną savo veiklą!
  3. Susikūręs "Strava" profilį, nepamirš prisijungti prie VU Vasaros iššūkio grupės. Taškai bus skaičiuojami pagal specialią formulę, kurioje dominuoja veiklos trukmė ir intensyvumas.

SRF svetainei

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos