Sidebar

Su ateinančia vasara artėja ir kasmetinis VU Sveikatos ir sporto centro projektas - VU Vasaros iššūkis.

Birželio 1 d. - rugpjūčio 31 d. vyksiantis žaidimas, skirtas Vilniaus universiteto bendruomenei. Šio iššūkio metu fizinio aktyvumo skalėje varžosi visi VU bendruomenės nariai: studentai, dėstytojai, mokslininkai, administratoriai ir kiti darbuotojai. Tai - linksmas fizinės, psichologinės ir socialinės sveikatos skatinimo akademinėse bendruomenėse iššūkis, kviečiantis vasaros metu pasivaržyti tiek su savimi, tiek su kolegomis, tiek su kito padalinio komanda, ir išsiugdyti sveiką įprotį kiekvieną dieną leisti fiziškai aktyviai.

Fizinis aktyvumas slypi kasdienėse veiklose: šįryt 10 min. ėjai iki stotelės, o gal pusvalandį mynei dviratį? Vakare susitikai su kolegomis ir žaidei gatvės krepšinį? O gal vedžiojai šunį? Padovanok aktyvias minutes savo komandai, kuriai jos - aukso vertės! Užfiksuok aktyviai praleistą laiką ir savo vardu ar pasirinktu slapyvardžiu įeik į savo universiteto fizinio aktyvumo istoriją.

Iššūkio dalyvių rezultatus fiksuoti ir sąžiningumą užtikrinti padės mobilioji programėlė „Strava”. Atsisiuntus programėlę, svarbiausia suvesti visus reikiamus duomenis, prisijungti prie greitu metu atsirasiančio Vasaros iššūkio klubo, savo profilį padaryti viešą, fiksuoti kiekvieną savo veiklą ir būtinai nurodyti veiklos intensyvumą! Taškai bus skaičiuojami pagal specialią formulę, kurioje dominuoja veiklos trukmė ir intensyvumas. Savo asmeninius ir bendrus padalinių rezultatus galėsite matyti https://www.aktyvi-vasara.vu.lt/ puslapyje. Tereikės prisijungti prie savo paskyros, naudojant VU SSO prisijungimus.

Visas naujienas ir žingsnius, kaip prisijungti prie šių metų iššūkio, galėsi sekti tiek www.ssc.vu.lt, tiek VU SSC Facebook puslapyje. Nepraleisk progos mesti iššūkį ne tik kolegai, bet svarbiausia SAU.


Daugiau informacijos jau netrukus, sekite naujienas!

Vasaros iššūkis

 

sporto remimo fondas

 

Projektas finansuojamas Sporto rėmimo fondo (SRF) lėšomis.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos