Sidebar

Šiais metais organizuotas Vilniaus universiteto Vasaros iššūkis sugebėjo pritraukti VU bendruomenės narius (studentus, dėstytojus mokslininkus, administratorius ir kitus darbuotojus) iš 13 skirtingų fakultetų ir padalinių, kurie du mėnesius fiksavo aktyvias veiklas bei varžėsi tarpusavyje. 

Dalyviai buvo reitinguojami pagal surinktų „aktyvių minučių“ skaičių. Jos skaičiuojamos pagal SSC komandos sukurtą formulę: fiksuojame programėlėje „Strava“ įvestos veiklos laiką, intensyvumą (įvertinate patys arba apskaičiuojame pagal jūsų pulso rodiklius) ir dauginame iš jūsų padalinio dalyvaujančiųjų proporcijos.

 Džiaugiamės šių metų rezultatais ir skelbiame lyderių lentelę:

Neakademinių padalinių Top 3:

1 vieta - Informacinių technologijų paslaugų centras, Kultūros centras ir Sveikatos ir sporto centras

2 vieta - Biblioteka

3 vieta - Centrinė administraicija

Akademinių padalinių Top 3:

1 vieta - Chemijos ir geomokslų fakultetas

2 vieta - Matematikos ir informatikos fakultetas

3 vieta - Fizikos fakultetas

virez

Visą komandų lentelę galite rasti čia.

Vasaros iššūkio laikotarpiu iš viso buvo surinktos 90521 aktyvios minutės!

Be to, rugpjūčio gale buvo organizuojamas Vasaros iššūkio nuotraukų konkursas, kurio nugalėtoju tapo Arnoldas Žukauskas, pasidalinęs šaunia akimirka iš 33 km pasivažinėjimo dviračiu! Konkurso nuotraukas nugalėtojas galite rasti čia.

Tikimės, kad vasarą praleidote smagiai ir aktyviai bei jau laukiame jūsų sugrįžtant kitąmet. Visko bus dar daugiau, dar aktyviau, ir dar smagiau!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos