Sidebar

Prasidėjo Europos Padelio teniso čempionatas Cupra XII fip MarbelojeIspanija.

Turnyras vyksta 2021 m. birželio 28 d. - liepos -  04 d., kuriame dalyvauja 16 Europos valstybių rinktinės, tarp kurių yra Lietuvos Padelio teniso rinktinė, kurios sudėtyje yra ir mūsų VU teniso rinktinės studentės Emilija Kravtaitė (MF) ir Ieva Čeilutkaitė (EVAF).

Finaliniame etape visos komados suskirstytos pagal Round Robin sistemą į 4 grupes: A, B ,C, po tris komandas, o paskutinėje D grupėje( į kurią pateko ir Lietuvos Padelio teniso merginų rinktinė) 4 komandos kartu su Danija, Rusija ir Olandija. 
Iš grupių į kitą finalinį etapą patenka po dvi komandas, kurios varžysis dėl 1-8 vietų, o likusios sužais paguodos turnyrą dėl 9-16 vietų.
LITHUANIA
 
Vakar grupėse kovos vyko tarp Rusijos ir Lietuvos, kur 3-0 laimėjo Lietuvos rinktinės merginos.
Šiandien kova vyko su Olandijos rinktine, deje teko nusileisti 0-3, o vėliau ir Danijos kamandai pralaimėta 3-0. Galutinėje lentelės vietoje Lietuvos Padelio rinktinė liko trečia.  Tokiu atveju liko žaisti tik dėl 9-16 vietų.
Jau rytoj startuoja pagrindinio etapo kovos ir Lietuvos Padelio teniso komanda pradeda kovas, kur susitinka su Suomijos merginų rinktine dėl 9-16 vietų.
Merginoms linkime sekmės ir tikimės, jog jos mūsų nenuvils! 
 
Informaciją parengė: VU Teniso rinktinės treneris V. Telksnys, nuotr. Europos Padelio čempionato organizatorių
 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos