Sidebar

Šie mokslo metai buvo sudėtingi ne vienam sportininkui, tačiau tradicijas tęsėme ir aerobikos varžybas Rektoriaus taurei laimėti rengėme ir šiemet. Aktyviausių fakultetų (EVAF, MF, FsF) studentai jau spalio mėnesį susibūrė į komandas ir ruošė grupinius pasirodymus. Gaila, bet tada sugriežtintas karantinas pakišo koją ir varžybos buvo atidėtos. Tačiau, aerobinės gimnastikos rinktinės trenerė Teresė Gritėnienė ir nuotoliniu būdu teikė konsultacijas. Įgytas žinias studentai taikė kasdieninėje mankštoje, o drąsiausi parodė fizinius ir kūrybinius sugebėjimus naujai suorganizuotose varžybose. Matyti, jog ne vienas sportininkas liejo prakaitą video treniruočių metu, nes turime daug nugalėtojų.

IMG 6481 1Pirmąsias vietas laimėjo:
IMG 0805 1

  • Moterų vieneto rungtyje laimėjo EVAF studentė Gabija Lukoševičiūtė.
  • Trejeto rungtyje nugalėjo FsF merginos Evelina Vaitulevičiūtė, Grėtė Terleckaitė ir Emilija Jakovonytė (2000-2021).
  • Grupinio pratimo rungtyje apdovanotos EVAF sportininkės Julija Kazanavičiūtė, Gabija Lukoševičiūtė, Martina Kotlova ir Rasa Klemanskaitė (nuotraukoje kairėje).

Medicinos fakulteto trejetas (Silvija Bubulytė, Vlada Bernotaitė ir Vakarė Rusteikaitė) liko 2-oje vietoje, o moterų vienetas (Gabija Pikturnaitė, nuotraukoje dešinėje) 3-as. Moterų vieneto rungtyje Filosofijos fakulteto studentė Evelina Vaitulevičiūtė užėmė 2-ąją vietą. Laisvojoje programoje galėjome grožėtis EVAF šokėjų Gabrielės Mikulskytės ir Vytaro Skorupsko duetu. Istorijos fakulteto studentė Emilija Ruškytė demonstravo profesionalumą Zumbos pasirodyme. O originaliausios laisvosios programos titulą komisija vienareikšmiškai skyrė MIF studentei Viltei Liutkevičiūtei. Grakščiausios studentės nominacija skirta MF studentei Gabijai Pikturnaitei. Sportiškiausia komanda šiais metais tapo EVAF sportininkės (nuotraukoje kairėje).

Sveikiname studentus ir linkime gerų startų kitais metais. Tikimės, jog kitą kartą susitiksime gyvai universiteto aikštelėje.

 sporto fondo logo

O štai video, puikiai iliustruojantis varžybų momentus.

 

 

 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos