Sidebar

VU vasaros iššūkis - tai birželio 1 d. - rugpjūčio 31 d. Vilniaus universiteto bendruomenės žaidimas, kurio metu fizinio aktyvumo skalėje varžosi visi VU bendruomenės nariai: studentai, dėstytojai, mokslininkai, administratoriai ir kiti darbuotojai. Tai - linksmas fizinės, psichologinės ir socialinės sveikatos skatinimo akademinėse bendruomenėse iššūkis, kviečiantis vasaros metu pasivaržyti tiek su savimi (palyginti savo rezultatus vakar, šiandien ir rytoj), tiek su kolegomis (aplenkė dėstytojas arba studentas - nepasiduok!), tiek su kito padalinio komanda, ir išsiugdyti sveiką įprotį kiekvieną dieną leisti fiziškai aktyviai.

2021vasarosissukis 1

Šįkart Vasaros iššūkį pristatome šiek tiek pasikeitusį - tai vidinis, tik Vilniaus universiteto bendruomenei skirtas renginys, kuriame kiekvienas galite varžytis:

• su savo kolegomis atstovaujamame fakultete/padalinyje;

• su kitais fakultetais ar padaliniais viso universiteto kontekste.

KAIP PRISIJUNGTI?

Dabar jau galite prisijungti prie klubo „Strava”  programėlėje, susikurti Vasaros iššūkio paskyrą ir nuo liepos 12 d. matysite visus rezultatus.

Šįryt 10 min. pėdinai iki stotelės? Padovanok jas savo komandai, kuriai net viena minutė - aukso vertės! O galbūt 60 min. irklavai, mynei dviratį, žaidei su kolegomis krepšinį arba bėgiojai su šunimi? Užfiksuok aktyviai praleistą laiką ir savo vardu ar pasirinktu slapyvardžiu įeik į savo universiteto fizinio aktyvumo istoriją.

Šiais metais jūsų rezultatams fiksuoti ir sąžiningumui užtikrinti į pagalbą pasitelkiame nemokamą mobiliąją programėlę „Strava”. Svarbiausia suvesti visus reikiamus duomenis, prisijungti prie Vasaros iššūkio klubo, savo profilį padaryti viešą, fiksuoti kiekvieną savo veiklą ir būtinai nurodyti veiklos intensyvumą! Taškai bus skaičiuojami pagal specialią formulę. Savo asmeninius ir bendrus padalinių rezultatus nuo liepos vidurio galėsite matyti https://www.aktyvi-vasara.vu.lt/ puslapyje. Tereikia prisijungti prie savo paskyros naudojant VU SSO prisijungimus.

Visas naujienas galite sekti mūsų Facebook puslapyje.

Vasaros iššūkis 2

 
Kviečiame susipažinti, kaip bus skaičiuojami jūsų surinkti taškai.
 
Principas paprastas – įrašote savo veiklą nemokamoje programėlėje „Strava“, o mes fiksuojame jos laiką, intensyvumą (įvertinate patys arba apskaičiuojame pagal jūsų pulso rodiklius) ir dauginame iš jūsų padalinio dalyvaujančiųjų proporcijos. Surinktas „aktyvias minutes“ galėsite pamatyti jau nuo birželio antrosios savaitės!

 

 

 

 

   

Vasaros iššūkis 3

 

Žingsniai, kaip dalyvauti Vasaros iššūkyje:

  1. Atsisiųskite programėlę „Strava“ iš Google Play ar Apple Store parduotuvės. Ji yra nemokama ir jos funkcijų pilnai pakanka užtikrinti visavertį dalyvavimą!
  2. Susikurkite profilį, įveskite visus reikalingus duomenis ir, svarbiausia, padarykite savo paskyrą viešą. Tik taip mes galėsime matyti jūsų rezultatus ir įtraukti juos į bendrą iššūkio statistiką.
  3. Programėlėje „Strava“ prisijunkite prie klubo „VU Vasaros iššūkis“! Ten galėsite matyti visus iššūkio dalyvius ir jų veiklas bei sekti naujienas ir konkursus.
  4. Fiksuok visas savo fizines veiklas ir įrodyk, kad tavo padalinys yra pats sportiškiausias!
  5. Susikurk Vasaros iššūkio paskyrą ir stebėk rezultatus.

 

 

Prisijunk prie VU Vasaros iššūkio ir vasarą leisk aktyviai!

 

Projekto rėmėjai:

sporto fondo logo

S Sportas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos