Sidebar

Trys virtualūs iššūkiai

Kiekviename iš 3 iššūkių galite dalyvauti įkeldami savo vaizdo įrašą į „Facebook“ profilį ir pažymėdami PCU komitetą arba į „Instagram“ profilį ir pažymėdami @pcu_com. Įsitikinkite, kad jūsų socialinis profilis yra nustatytas kaip „viešas“. 

Dalyvavimo terminas yra 2021 m. balandžio 29 d., ketvirtadienis, o individualius rezultatus bus galima rasti balandžio 30 d., penktadienį. Nugalėtojas bus apdovanotas garbės pažymėjimu, o visi dalyviai gaus dalyvavimo pažymėjimą.

Pirmasis iššūkis : Futbolo iššūkis

Laikykite kamuolį aukštai prie sienos naudodami visas kūno dalis, išskyrus rankas. Skaičius, kiek kartų padarysite kūno / sienos derinį per 30 sekundžių nenumetę kamuolio, bus jūsų rezultatas (žr. Toliau pateiktą vaizdo įrašą). Baigę atsiųskite mums neredaguotą vaizdo įrašą, kaip paaiškinta aukščiau, pageidautina vertikaliu formatu.

Antrasis iššūkis : Krepšinio iššūkis

Laikykite kamuolį tarp kojų, viena ranka už kojų ir viena priešais. Tada pakeiskite rankas, nenuleisdami kamuolio. Kiek kartų galėsite pakeisti rankas, nenumetę kamuolio, bus jūsų rezultatas (žiūrėkite vaizdo įrašą žemiau). Baigę atsiųskite mums neredaguotą vaizdo įrašą, kaip paaiškinta aukščiau, pageidautina vertikaliu formatu.

Trečiasis iššūkis : Tinklinio iššūkis

Laikykite kamuolį aukštai prie sienos, mušinėdami jį iš apačios (dilbiais) ir iš viršaus (pirštais) į sieną. Skaičius, kiek kartų padarėte kombinaciją iš apačios / siena / iš viršaus / siena per 30 sekundžių nenumetant kamuolio, bus jūsų rezultatas (žr. vaizdo įrašą žemiau). Baigę atsiųskite mums neredaguotą vaizdo įrašą, kaip paaiškinta aukščiau, pageidautina vertikaliu formatu.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos