Sidebar

Jau balandžio 1-ąją VU švęs savo 442-ąjį gimtadienį!

VU gimtadienio proga visus bendruomenės narius kviečiame dalyvauti iššūkyje, kuris prasideda nuo pirmadienio (kovo 22 d.) ir tęsis iki pat balandžio 1-osios. Iššūkį sudarys trys dalys - kūrybiškoji, fizinė ir trečioji, kuri apjungs ir fantaziją, ir aktyvią fizinę veiklą! Kviečiame drąsiai rinktis atlikti užduotį, patraukliausią jums! Atitinkamai iššūkiai bus paskelbti pirmadienį (kovo 22 d.), trečiadienį (kovo 24 d.) ir penktadienį (kovo 26 d.).

Untitled design 2021 03 19T154305.742

Mes jau nekantraujame ir tikimės, kad dalyvausite aktyviai bei pasidarysite sau šaunią šventę! Be abejo, nugalėtojai bus apdovanoti puikiais prizais :)

 

Pirmasis iššūkis: Sunkiausias lygis, apimantis tiek fizinį aktyvumą, tiek kūrybinę veiklą! Iššūkis rimtas - "Išbėgioti 442". Tai yra, susiplanuoti maršrutą, kuris žemėlapyje vizualiai atvaizduotų VU 442-ąją sukaktį (t.y. būtent 4 4 2 skaitmenis) ir jį išbėgti. (Tai galima padaryti naudojant mobiliąją programėlę "Strava" ar bet kokią kitą aplikaciją). Nuorodą galite rasti čia.

Antrasis iššūkis: Tai antrasis lygis, reikalaujantis daugiau fizinių pastangų. Kviečiame užsiimti fizine veikla, kurios rodikliuose atsispindėtų skaičius "442". Tai gali būti nueiti žingsniai tūkstančiais, sudegintos kalorijos ar laikas minutėmis. (Pvz.: nubėgti 4.42 km, nueiti 44.2 tūkst. žingsnių per savaitę). Nuorodą galite rasti čia.

Trečiasis iššūkis: Trečiasis mūsų iššūkis kviečia jus išbandyti savo jėgas kūrybinėje veikloje, pasitelkti šiek tiek fantazijos, pramankštinti smegenis ir bet kokiu pasirinktu kūrybišku būdu atvaizduoti skaičius "442". Nesvarbu, ar tai būtų jūsų rankų kompozicija, ar kompozicija iš geriausių perskaitytų knygų, tikime, kad jūsų kūrybiškumas neturi ribų.  Nuorodą galite rasti čia.

 

Visus kviečiame aktyviai dalyvauti - jūs patys turite galimybę išrinkti nugalėtojus. Nuotraukas ar screenshot'us kviečiame kelti po kiekvieno FB renginio diskusijoje esančiu įrašu. Norime pabrėžti, kad kuo jūsų veikla intensyvesnė, kuo didesni rodikliai - tuo geriau! Daugiausiai like ant įkeltų nuotraukų surinkę dalyviai bus apdovanoti puikiais prizais!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos