Sidebar

Miškuose aplink Viniaus universiteto fakultetus ir bendrabučius galima ne tik vaikščioti ar bėgioti, bet ir daryti tai su žemėlapiu rankose.

Aukštagirio miške (pradžia nuo Saulėtekio al. 26 Mėlynosios salės) yra paruošti 2 orientavimosi sporto žemėlapiai su 130 kontrolinių punktų, kurie pavaizduoti dviejuose žemėlapiuose: pirmame žemėlapyje (Saulėtekio al. dalis) - 46, antrame (šiaurinė ir vakarinė) - 84 punktai.

AUKŠTAGIRIS 1 DALISAUKŠTAGIRIS 1 DALIS

Vietovėje punktai paženklinti raudona lipnia juosta, kuria yra apjuosti medžių kamienai ar šakos. Kiekvienas punktas pažymėtas numeriu nuo 1 iki 130. Punktų surinkimo tvarka nesvarbi.
Žemėlapio mastelis 1 x 10 000, t.y 1 cm - 100 m, horizontalės kas 2,5 m, t.y., tarp šalimais esančių horizontalių yra 2,5 m aukštėjimas arba žemėjimas.
 

Atsisiųsti 84 punktų žemėlapį

 
Dar vienas žemėlapis su 70 kontrolinių punktų paruoštas Dvarčionių miške - Plytinės gatvės pietrytinėje pusėje, visai šalia "Kamčiatkos" bendrabučių. Žemėlapio mastelis ir  horizontalės tokios pačios kaip ir Aukštagirio žemėlapyje.
 
AUKŠTAGIRIS 1 DALISDVARČIONYS 
 

Atsisiųsti žemėlapį

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos