Sidebar

Jau nuo rugsėjo 7 dienos į VU Sveikatos ir sporto centrą grįžta grupiniai užsiėmimai! Be pamėgtų Sveiko stuburo ar Pilates treniruočių, energingųjų X-fit ar Aeromix užsiėmimų, šį semestrą siūlome kelias naujienas.

 

yogaNuo rugsėjo 5 d. kiekvieną ketvirtadienį, 8.30 val. vyks Šri Šri jogos pamokos. Šri Šri joga – tai gryna ir autentiška jogos forma. Tai pilna jogos disciplina, harmonizuojanti kūną, kvėpavimą, protą ir sielą. Šri Šri jogos užsiėmimai subalansuoja sveikatą, nuramina protą, palengvina chroniškas ligas, tokias kaip nemiga, astma, diabetas, hipertenzija, migrena ir kt. Iš fizinės pusės ši joga stiprina vidaus organus ir pagerina jų veiklą, didina lankstumą, stiprina raumenis ir kaulus, gerina laikyseną ir kūno centruotumą, virškinimą, medžiagų apytaką ir imunitetą, neurologinių ir endokrininių organų veiklą. Iš emocinės ir mentalinės pusės Šri Šri joga vysto intuiciją, mažina įtampą, gerina atmintį, didina kūrybiškumą.

Šri Šri jogos užsiėmimai puikiausiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems jogams. 

 

 

solol latinoKaip ir praėjusiais metais, tai ir šių metų kiekvieną trečiadienio vakarą galima bus praleisti Solo latino ritmu. Šio semestro naujiena - dvi atskiros grupės, skirtos pradedantiesiems ir jau pažengusiems (praėjusiais metais lankiusiems Solo latino pamokas mūsų Centre ar kur kitur).

Solo latino šokiai – puiki mankšta kūnui ir protui. Pagrindiniai žodžiai, apibūdinantys treniruotes - elegancija, ritmas ir nuostabi muzika. Tai šokiai, kuriuose merginos šoka vienos, be partnerių. Šokiai kaip Ča ča ča, samba, džaivas, rumba, salsa, bačiata, leidžia aktyviai pajudėti ir išlavinti moteriškus subtilius judesius. Pirmiausia treniruočių metu išmokstama pagrindinių žingsnių ir šokio ypatumų, vėliau mokomasi šokio kompozicijų. Tai puikus būdas pasikrauti energijos bei padailinti kūno formas. Treniruočių metu ugdoma teisinga stovėsena, lavinama koordinacija.

 

Atsižvelgiant į esamą COVID-19 situaciją, ribojame lankytojų srautus (iki 15 lankytojų treniruotėje) ir skelbiame registraciją į VU SSC grupines treniruotes, vyksiančias nuo rugsėjo 21 d.

Registracijos sistema: https://bookwhen.com/vussc

Leidimų įsigijimo tvarka: https://www.ssc.vu.lt/sportas/sportas-studentams

VU SSC grupinių užsiėmimų tvarkaraštis:

rudens semestras2020

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos