Sidebar

Prabėgęs šeštadienis buvo išskirtinai gražus ir įsimintinas VU sunkiosios atletikos rinktinės nariams - Universiteto absolventams Rūtai Šalkauskaitei ir Ruslanui Sindikevičiui - bei visai jėgos komandai.

Gražiais žodžiais apie šventę ir jaunavedžius dalinasi VU SSC treneris Lukas Šverčiauskas:

"Šie du jauni žmonės Dievo ir liudytojų akyse pasižadėjo vienas kitą mylėti ir gerbti. Šventėje teko garbė dalyvauti ir VU SSC kolektyvui - VU sunkiosios atletikos rinktinės treneriui Rimantui Cijūnėliui bei buvusiems ir esamiems VU jėgos rinkinių nariams: Albert Ginevič, Ingrida Ginevič (kurie, beje, tai pat susipažino VU SSC sporto salėje) bei Robertui Kamsiukui. O kaip gi viskas prasidėjo?

Vilniaus universiteto „Čiurlionio" sporto salė jau ne pirmus metus garsėja kaip metalo mylėtojų ir sportininkų ugdymo centras. Tačiau sporto salėje ne tik kilnojamas metalas, bet ir užmezgamos tvirtos draugystės, kartais net įsimylima... Rūta ir Ruslanas ne pirmoji pora, kurią, kaip juokiasi „Čiurlionio“ salės sportininkai, supiršo treneris Rimantas ir meilė sportui. Tikimės, kad ir ne paskutinioji."

SSC vardu sveikiname jaunavedžius ir linkime kuo didžiausios sėkmės bendrame šeimyniniame kelyje, neapleisti sporto ir siekti aukštumų asmeniniame gyvenime!

Vestuvių foto

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos