Sidebar

Kviečiame išbandyti dar vieną orientavimosi sporto trasą. Šįkart ji Dvarčionių miške - Plytinės gatvės pietrytinėje pusėje, visai šalia "Kamčiatkos" bendrabučių, šiaurės rytinėje Pylimėlių gatvės dalyje.

DVARČIONYS
Dvarčionių miškas, kaip ir Aukštagiris, įvairus. Nuo lengvo, smagaus pasivaikščiojimo samanų danga iki sunkiau įveikiamo "šabakštyno" su stipriai raižytu reljefu. Žemėlapis sudarytas 2002 metais, todėl kai kurių takelių galima ir neberasti arba atrasti nepažymėtų žemėlapyje. Bet iš esmės viskas atitinka.
 
Atsiuntę žemėlapį su surašytais kontrolinių punktų numeriais arba bet kokia GPS programėle užfiksuotą prabėgimo trasą  el. paštu   bus apdovanoti VU SSC suvenyrais.
 
Orientavimosi sporto sutartinių ženklų žemėlapį rasite čia.
Sportinį žemėlapį rasite čia.
 
Atspausdintus žemėlapius nemokamai  galima gauti Saulėtekio al. 26 "Mėlynojoje" sporto salėje, kreipkitės į budėtoją (8-22 val. kasdien)
Daugiau informacijos suteiks VU orientavimosi sporto treneris Romualdas Kniukšta tel. 8685 42142 arba el. paštu 
 
Kviečiame išbandyti trasą ir pelnyti Sveikatos ir sporto centro suvenyrus!
 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos