Sidebar

 

Lapkričio 23 d. vyko tradicinis XIX–asis bėgimas Jono Basanavičiaus 168-osioms gimimo metinėms paminėti maršrutu Jono Basanavičiaus tėviškė (Ožkabaliai) – Bartninkų Jono Basanavičiaus mokykla - daugiafunkcis centras. Bėgimas kiekvienais metais sulaukia vis daugiau dalyvių, ne išimties ir šie metai. Finišo liniją kirto daugiau nei 210 dalyvių, o bėgimo dalyvių susirinko ne tik iš visos Lietuvos, bet ir iš Karaliaučiaus srities.

Šiais metais oras bėgikus pasitiko minusine temperatūra su gan stipriu vėju, bėgimo trasa - 5,9 km driekėsi Suvalkijos kalvomis nuo J.Basanavičiaus gimtinės Ožkabaliuose iki Bartninkų mokyklos. Vilniaus universiteto komandoje trasą įveikė devyni studentai ir keturios studentės: Hanna Zykejeva, Kotryna Kairytė, Gabrielė Perelovaitė, Ingrida Sinkevičiūtė, Evaldas ir Deividas Luneckai, Gediminas Janušis, Martynas Žukauskas, Simonas Jurkynas, Mindaugas Striokas, Šarūnas Gečiauskas, Martinas Kaminskas ir Linas Šimkūnas. Verta paminėti, jog jaunimo tarpe H. Zykejeva  (merginų gr.) tapo nugalėtoja, o L. Šimkūnas iškovojo vaikinų gr. II-ąją vietą.

Sveikiname visus dalyvavusius ir bėgusius, bei komandos trenerę doc. Jūratę Armonienę.

IMG 20191123 140623 IMG 20191123 140751

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos