Sidebar

 

Lapkričio 16 - 17 dienomis VIlniaus Gedimino technikos universiteto sporto salėje vyko Vilniaus miesto studentų sporto festivalio teniso turnyras.

VU teniso rinktinės nariai puikiai pasirodė varžybose bei užėmė prizines vietas. Vyrų dvejetų žaidimų grupėje Chemijos ir geomokslų fakulteto studentas Simonas Norvaišis bei Medicinos fakulteto studentas Jakob Naumann finale rezultatu 6/3 1/6 10:7 įveikė porą iš VGTU Gabrielių Ryškų ir Ivan Gorbun bei tapo turnyro nugalėtojais.

Moterų dvejetų grupėje Medicinos fakulteto studentė Emilija Kravtaitė ir Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto antrakursė Ieva Čeilutkaitė finale 6/3 6/2  įveikė dvejetą iš VGTU Neringą Geišaitę ir Akvylę Verseckaitę bei pasipuošė moterų turnyro aukso medaliais.

Mišraus žaidimo finale VU teniso rinktinės nariai Emilija Kravtaitė ir Jakob Naumann finale 6/2 pranoko porą iš VGTU Neringą Geišaitę/Ivan Gorbun ir taipogi tapo turnyro grupės nugalėtojais.

Kitos VU teniso rinktinės poros tapo prizininkais: Medicinos fakulteto studentas Paulius Valatka/Matematikos ir informatikos fakulteto studentas Gustas Deršonas kovoje dėl trečios vietos 6/3 4/6 10/7 įveikė Kasparo Stabingio/Donato Bingelio porą iš Mykolo Romerio universiteto ir paspuošė bronzos medaliais. Mišių dvejetų žaidime Ievos Čeilutkaitės/Matematikos ir informatikos fakulteto studento Donato Bingelio pora 6/4  laimėjo III-ąją vietą prieš Gintarės Geišaitės/Kasparo Stabingio dvejetų porą ir tai pat džiaugėsi bronzine pergale.

Kovos buvo permainingos ir atkaklios, netrūko gražių smūgių bei taktinių sprendimų. Mūsų teniso rinktinės atstovai kritinėse situacijose išlaikė šaltą protą, ir suvaldę emocijas žaidimo metu, sutelkė ryžtą, jėgą ir užėmė pirmas vietasvisose pozicijose bei tapo absoliutūs turnyro nugalėtojai. Sveikiname tiek studentus, tiek jų trenerį Vigandą Telksnį!

IMG 0935IMG 0879

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos