Sidebar

 

Spalio 26 d., šeštadienį Vilniaus specializuotoje sunkiosios atletikos sporto salėje nuo ankstaus ryto iki vėlumos skambėjo metalas. Čia vyko Vilniaus miesto sporto centro ir trenerio Franco Kavalevskio taurės varžybos, į kurias susirinko Vilniaus, Telšių, Marijampolės, Panevėžio, Jurbarko, Alytaus miestų, o tuo pačiu ir gerokai atsinaujinusios Vilniaus universiteto sunkiosios atletikos rinktinės sunkiaatlečiai.

20191026 192910

Džiugu, kad jaunieji VU stipruoliai nenuvylė, pirmą kartą dalyvaudami varžybose. Medicinos fakulteto, Kineziterapijos studijų pirmakursiai Paulius Kulikauskas svorio kategorijoje iki 89 kg iškovojo sidabro medalį, o svorio kategorijoje iki 93 kg bronzos medaliu džiaugėsi Jordanas Paulauskas. Andrius Litvinas šįkart liko ketvirtoje vietoje. Chemijos ir geomokslų fakulteto pirmakursis Jonas Petronaitis ir Matematikos ir informatikos fakulteto antro kurso studentas Rokas Žeruolis liko penktoje pozicijoje, tačiau sieks apdovanojimų ateityje.

Kaip visada nenuvylė ir rinktinės senbuviai. Vieną iš geriausių šių varžybų rezultatų iškovojo ir čempionu tapo Chemijos ir geomokslų fakulteto trečiakursis Rytis Veverskis. Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto ketvirto kurso studentas Antanas Baida pelnė bronzos medalį. Puikiai sekėsi ir Universiteto alumnams: VU Sveikatos ir sporto centro treneris Lukas Šverčiauskas pasipuošė sidabro medaliu, o Albert Ginevič, keldamas sunkius svorius svorio kategorijoje iki 93 kg, tapo nugalėtoju.

Džiaugiamės, jog savo pasiekimais Rytis, Lukas ir Albert iškovojo teisę dalyvauti lapkričio 9 d. vyksiančiame Lietuvos sunkiosios atletikos čempionate Alytuje. Sveikiname sportininkus bei jų trenerį Rimantą Cijūnėlį - ištvermės ateities kovose!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos