Sidebar

 

Šeštadienį, rugsėjo 21 d. puikiai varžyboms paruoštoje Pakruojo sporto salėje įvyko tarptautinis svarsčių kilnojimo turnyras „ Jėga“. Vilniaus universiteto stipruoliai ir šįkart grįžo su taurėmis ir medaliais - visi šiose varžybose startavę VU studentai ir alumnai iškovojo apdovanojimus.

1

Gyvybės mokslų centro (GMC) magistrantė Rūta Šalkauskaitė ne tik tapo šių varžybų nugalėtoja, bet pasiekė puikų rezultatą, raudama 16 kg svarstį net 198 kartus!

Čempiono vardą iškovojo ir GMC pirmakursis Matas Čepulis, o Medicinos fakulteto ketvirtakursis Andrius Bartkevičius šį kartą pasipuošė bronziniu apdovanojimu.

Pasiekimais džiugino ir patyrę šios sporto šakos meistrai - VU alumnai: Teisės fakulteto alumnas Ovidijus Tarutis iškovojo aukso medalį, o buvusio Gamtos mokslų fakulteto alumnas Dangiras Lukošius ir Medicinos fakulteto alumnas Giedrius Vaitukaitis pelnė sidabro apdovanojimus.71056251 1428028924015329 7611734289729716224 n

Komandinėje įskaitoje VU komanda buvo apdovanota antros vietos taure, estafetės rungtyje taip pat iškovojusi antros vietos taurę. Sveikiname studentus, alumnus bei trenerį Rimantą Cijūnėlį. O geriausi VU rinktinės atletai Lietuvos rinktinės sudėtyje jau ruošiasi pasaulio čempionatui, kuris lapkričio pradžioje vyks Serbijoje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos