Sidebar

IMG 1614

Kovo 16-17 d. savaitgalį Kauno Nacionalinės futbolo akademijos (NFA) aikštėje dvi dienas vyko Lietuvos studentų mažojo futbolo turnyras, kuriame nugalėtojų taurę į viršų kėlė Vilniaus Universiteto futbolininkai!

Pradžioje mūsiškiai, rezultatu 6:0, sutriuškino VDU/ASU komandą, vėliau 4:2 įveikė KTU futbolininkus, 0:1 nusileido VDU/ŠA komandai ir galiausiai lygiosiomis 2:2 sužaidė su LSU komanda. Pastaroji, nors ir surinko tiek pat taškų, užėmė II-ąją vietą - VU komanda turėjo geresnį įmuštų ir praleistų įvarčių santykį (+7 prieš -1).

Rezultatyviausiu turnyro futbolininku tapo mūsų rinktinės narys, Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto studentas Liutauras Rimkus, o geriausiu komandos žaidėju išrinktas TSPMI pirmakursis Vytas Kereišis.

IMG 1620

„Turnyras buvo labai permainingas. Pirmąją dieną buvome kupini energijos ir varžovus iš Kauno įveikėme gana nesunkiai, nors rungtynės su KTU nebuvo lengvos. Antrąją dieną viskas vyko visai kitaip – žaidimas klijavosi sunkiai, turėjome nemažai neišnaudotų progų, o sėkmė nuo mūsų tarsi nusisuko. Vis tik, pirmąją vietą lėmė užsispyrimas, komandinis darbas ir tvirtas charakteris“,- teigė V.Kereišis.

Pats studentas pripažino, kad tokio įvertinimo nesitikėjo ir liko labai nustebintas.

„Labai nustebau, nes apie tokį įvykių posūkį nebuvau pagalvojęs. Taip pat, tai turbūt pirmas toks įvertinimas mano gyvenime ir tai visai suprantama, nes visą laiką žaidžiau vidurio gynėjo pozicijoje. Šis kartas buvo ne išimtis, o pripažinti vidurio gynėją geriausiu yra retas reiškinys. Man tai labai svarbus įvertinimas, kuris įrodo, kad darbu treniruotėse galima pasiekti norimų rezultatų“,- motyvacijos nestokojo gynėjas.

 Galutinė turnyro komandų rikiuotė:

  1. VU
  2. LSU
  3. KTU
  4. VDU/ŠA
  5. VDU/ASU

Sveikiname VU futbolininkus bei jų trenerius Rimantą Turskį ir Edvardą Malkevičių!

Šaltinis: www.lsfl.lt

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos