Sidebar

NSTL II vieta 2018

Balandžio 21 – 22 dienomis vyko Nacionalinės studentų tinklinio lygos (NSTL) finalinės kovos. Po ilgo sezono ir daugybės varžybų Vilniaus Universiteto merginų tinklinio rinktinė varžėsi tarp keturių geriausių Lietuvos Universitetų komandų.

Šeštadienį atkaklioje kovoje su priešininkėmis iš LSMU, VU merginos parodė tvirtą charakterį ir rezultatu 3:1 nugalėjo pirmąsias savaitgalio varžoves.

Antroji varžybų diena buvo dramatiška. Po beveik dvi valandas trukusios įnirtingos kovos ir garsaus sirgalių palaikymo, Vilniaus Universiteto merginoms, pralaimėjusioms rezultatu 3:1, teko pripažinti VDU merginų pranašumą ir pasidabinti sidabro medaliais.

Didžiuojamės komandos užsispyrimu ir atiduotomis jėgomis, kurios nenuėjo perniek: net keturios Vilniaus Universiteto merginos buvo pripažintos geriausiomis viso sezono žaidėjomis savo pozicijose:

Geriausia lygos jungiančioji žaidėja – Madicinos f. studentė Justina Vaišnoraitė

Geriausia lygos priimanti puolėja – Komunikacijos f. studentė Miglė Mazurkevičiūtė

Geriausia lygos centrinė blokuotoja – Matematikos ir informatikos f. Milda Vencevičiūtė

Geriausia lygos laisvoji gynėja – Gyvybės mokslų centro studentė Indrė Pretkelytė

Geriausios is geriausiuju 2018

Varžybų akimirkos

Foto: Saulius Čirba

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos