Sidebar

Kas savaitę susitikime žaisti keisto ir vis kito komandinio žaidimo. Šešios savaitės – šeši žaidimai iš skirtingų pasaulio kampelių, kurių tikslas yra suteikti Jums progą linksmintis, judėti, tyrinėti. Taip pat šių užsiėmimų metu galėsite susipažinti su svetima kultūra per žaidimo prizmę ir sužinoti, ką žaidimas gali papasakoti apie žmones, kurie jį žaidžia.

Copy of Linkedin įrašai

Kodėl verta ateiti?

Didžiąją dalį savo laiko praleidžiame kėdėse, virtualiose erdvėse. Šie užsiėmimai yra kvietimas atitrūkti nuo suaugusiojo gyvenimo, džiaugtis judesiu ir komandiniu azartu. Tai bus puiki treniruotė ir kūnui ir protui. Šiems žaidimams nereikalingas išankstinis pasiruošimas, tiesiog ateikite tokie, kokie esate, ir prisijunkite. Tikėtina, kad visi juos žaisime pirmą kartą, todėl galėsime kartu tyrinėti.

Kur ir kada?

Trečiadieniais, 18.00-19.00, Saulėtekio al. 26 (Mėlynoji salė) arba šalia šios salės dienomis, kai žaisime lauke. Pirmas užsiėmimas planuojamas Balandžio 19, paskutinis Gegužės 24 d.

 Ką reikia turėti?

Laisvo judesio neribojančią aprangą, su kuria jaustumėtės patogiai bėgiodami, šokinėdami ar tupėdami. Patogius batus su švariu padu (kad nenuteptume salės), bet planuojame vieną kitą užsiėmimą daryti ir lauke. Pažymėsiu šiuos užsiėmimus lauke apačioje būsinčiame sąraše.

 Ir galiausiai, ką žaisime?

04.19 Patintero iš Filipinų

04.26 Karas iš rytų Europos (šitą bandysime žaisti lauke)

05.03 Kvidičas iš Hario Poterio

05.10 Ultimate frisbee iš JAV (gal būt žaisime lauke)

05.17 Kabaddi iš Indijos (Pietų Azija)

05.24 Ki-o-Rahi iš Naujosios Zelandijos (Maorių žaidimas)

 

Pasižymėkite, kad atvyksite šioje google apklausoje. Taip žinosime, kiek Jūsų dalyvaus! 

Iki susitikimo!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos