Sidebar

Vadovaujantis LR Sveikatos apsaugos ministerijos nustatytais reikalavimais laisvalaikio užsiėmimams atvirose erdvėse bei Sveikatos ir sporto centro parengtu potvarkiu dėl lankytojų aptarnavimo karantino metu, kviečiame nuomotis teniso aikštyną VU stadione adresu Saulėtekio al. 26.

teniso kortai

Atkreipiame dėmesį, kad, siekiant maksimalaus lankytojų saugumo, aikštyno naudojimosi taisyklės ir sąlygos karantino metu keičiasi.

  • Leidimai patekti į teniso kortą išduodami tik nuotoliniu būdu lankytojams susisiekiant su Centro darbuotojais el. paštu arba telefonu +37052193035.
  • Už paslaugas atsiskaitoma tik banko pavedimu, mokėjimai grynais pinigais nepriimami.
  • Lankytojų, įsigijusių leidimus, rezervacijos patvirtinamos lankytojų nurodytais el. pašto adresais.
  • Klientai rezervuoti ir atsiskaityti už teniso aikštyno nuomą gali pirmadieniais - penktadieniais, 9.00 - 16.00 val. Aikštyno darbo laikas karantino metu kasdien 8:00 iki 22:00 val.
  • Susipažinkite su AIKŠTYNO NAUDOJIMOSI TVARKA.
  • Teniso aikštyno valandos nuomos kaina: studentams/ėms - 6 eu; VU darbuotojams/oms ir alumnams/ėms - 12 eu; svečiams - 15 eu; 

Primename, kad Sveikatos ir sporto centro vidaus erdvės ir VU stadionas karantino metu lieka uždarytos. Teniso aikštynu naudotis gali tik iš anksto aikštyną rezervavę bei apmokėjimą atlikę asmenys. Visas SSC teikiamas paslaugas karantino metu rasite čia.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos