Sidebar

nugaetojosNuotr. Orienteering.lt

 
Šį savaitgalį įvairiausiuose Lietuvos vietovėse praūžė orientavimosi sporto varžybų maratonas – gegužės 20 d. vyko 2017 m. Lietuvos čempionatas OSKD ilgoje ir sprinto trasose Telšių regione, o gegužės 20-21 d. vyko Baltijos šalių orientavimosi sporto čempionatas Ignalinos raj. Stripeikių ir Šeimaties miškuose.

Lietuvos čempionate VU Matematikos ir informatikos fakulteto ketvirtakursė Algirda Zaliauskaitė M21E grupėje 4,9 km sprinto trasą įveikė per 31:14 min. ir tapo grupės čempione, o ilgąją, 16,5 km trasą įveikė per 1.58:12 ir finišavo 3-ioje pozicijoje.

Puikiai sekėsi ir kitai VU orientacininkei - Medicinos fakulteto studentei Vestai Ambrazaitei, dalyvavusiai Baltijos šalių orientavimosi sporto čempionate. Ji savo grupėje (W21E) estafetės rungtyje (4,7 km trasa), kartu su komandos narėmis Inga Kazlauskaite ir Gabija Ražaityte laimėjo bronzos medalius (1:50.10).

vestastartas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nori ir tu išbandyti orientavimosi sportą?

Gegužės 24 d. – puiki galimybė tai padaryti! Minint Pasaulinę orientavimosi sporto dieną, VU Botanikos sodas bus atviras visiems, norintiems paklaidžioti su žemėlapiu rankose ir susipažinti su išpuoselėta sodo augalija.

Visi laukiami trečiadienį, nuo 16 val.!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos