Sidebar

krepsinis U20 rinktineLietuvos merginų jaunimo (U20) rinktinė pradėjo pasiruošimą vasarą vyksiančiam Europos krepšinio čempionatui. Jurgitos Štreimikytės-Virbickienės auklėtinės pirmadienį Vilniuje surengė treniruotę, o jau šiandien išvykstą į Kiniją, kur balandžio 28 – gegužės 8 dienomis sužais 9 draugiškas rungtynes su Jungtinių Amerikos Valstijų, Kanados ir Kinijos bendraamžėmis. Su visomis komandomis lietuvaitės sužais po tris kartus.

„Rungtynės gegužės pradžioje tikrai yra į naudą, nes kai kurios merginos jau prieš mėnesį baigė pasirodymą Lietuvos čempionatuose. Merginos yra pailsėjusios, spėjo susitvarkyti mokslų reikalus ir bus tikrai gera proga save išbandyti kitame lygyje. Mums taip pat labai gerai pamatyti jų galimybes prieš stiprias varžoves, prie ekstremalių sąlygų“, – teigė rinktinės trenerė Jurgita Štreimikytė-Virbickienė.

Komandos sudėtyje - trys šaunios VU merginų krepšinio rinktinės narės: Laura Juškaitė, Laurita Jurčiūtė ir Urtė Slavickaitė.

 

„Dauguma merginų anksti baigė sezoną, neturėjo rungtynių ir tai bus gera proga vėl pajausti komandinį žaidimą. Iki vasaros manau turėsime gaires, ką reikia tobulinti ruošiantis Europos čempionatui. Šiame turnyre manau rezultatai nebus tokie svarbūs, svarbiau bus komandos susižaidimas, susibendravimas tiek aikštelėje, tiek už jos ribų ir tai bus pamatai čempionatui“, – sakė VU merginų krepšinio rinktinės narė Laura Juškaitė.

 

Tvarkaraštis: 

Balandžio 28 d. Kinija – Lietuva

Balandžio 29 d. JAV – Lietuva

Balandžio 30 d. Kanada – Lietuva

Gegužės 2 d. JAV – Lietuva

Gegužės 3 d. Kinija – Lietuva

Gegužės 4 d. Kanada – Lietuva

Gegužės 6 d. Lietuva – JAV

Gegužės 7 d. Kinija – Lietuva

Gegužės 8 d. Kanada – Lietuva

 

Geros kelionės ir sėkmingų rungtynių!


Šaltinis: http://www.bckibirkstis.lt/ 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos