Sidebar

IMG 0270

Gegužės 25-26 d. savaitgalį vyko Lietuvos studentų teniso čempionatas, kuriame dalyvavo Vilniaus universiteto, VGTU, ISM, LSU, KTU ir LSMU komandos, iš viso 16 vaikinų ir 14 merginų.

VU komanda pasiekė šaunių pergalių, atvedusių prie komandinio aukso! Merginų tarpe vienetų rungtyje visas prizines vietas užėmė VU atstovės: auksą pelnė Medicinos fakulteto studentė Gerda Zykutė, sidabrą - Emilija Kravtaitė, bronza atiteko Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto trečiakursei Gabijai Drūteikaitei. Dvejetuose aukso medaliais puošėsi G. Zykutės ir G. Drūteikaitės duetas, sidabru - Emilija Kravtaitė ir Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto pirmakursė Gintarė Geišaitė (vienetuose studentė užėmė 7-ąją vietą). Merginos surinko 84 iš 87 galimų taškų!  

IMG 0327

Vaikinų grupėje Chemijos ir geomokslų fakulteto studentas Simonas Norvaišis pelnė sidabro medalį vienetuose, o kartu su Medicinos fakulteto studentu Jokūbu Stanaičiu pelnė bronzą dvejetuose. Jokūbas vienetuose užėmė 7 -ąją vietą. Vaikinai surinko 35 taškus iš 48 galimų.

IMG 0354

Iš viso VU komanda surinko rekordiškai daug - 119 taškų iš 135 galimų! Sidabras atiteko Vilniaus Gedimino technikos universitetui (100 taškų), o bronza - Lietuvos sveikatos mokslų universitetui (46 taškai). Sveikiname sportininkus ir jų trenerį Vigandą Telksnį!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos