Sidebar

PDFtoJPG.me 1

Dvi savaitgalio dienas, gegužės 25-26 d. tradiciškai Klaipėdoje vyko įvairių amžiaus grupių Lietuvos sunkiosios atletikos čempionatai, į kuriuos kviečiami tik geriausi Lietuvos atletai - tame tarpe ir Lietuvos universitetų sunkiaatlečių komandos.

Po dviejų dienų kovos išaiškėjo nugalėtojai ir prizininkai komandinėje ir individualioje įskaitose. Nors Lietuvos suaugusiųjų čempionato įskaitoje Vilniaus universiteto studentai prizinių vietų neiškovojo, studentų tarpe beveik visi sunkiaatlečiai į Vilnių grįžo su įvairių spalvų medaliais.

60890309 1192115337629739 8110628100171104256 o

Pirmąsias vietas iškovojo ir aukso medaliais pasipuošė Matematikos ir informatikos fakulteto (MIF) pirmakursis Mantas Kryževičius, Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto (EVAF) trečiakursis Antanas Baida, Chemijos ir geomokslų fakulteto (ChGF) studentai Ruslanas Sindikevičius bei Rytis Veverskis. Reiktų paminėti, kad Rytis (nuotr. dešinėje) puikiai kovojo ir tarp suaugusiųjų, užimdamas aukštą 4-ąją vietą ir pasiekdamas asmeninius rekordus. VU sunkiosisos atletikos rinktinės trenerio Rimanto Cijūnėlio žodžiais, "šis darbštus, savo tikslo siekiantis studentas, teikia vilčių ateičiai".

Sidabro medalius iškovojo Medicinos fakulteto antrakursiai Vytautė Melkūnaitė, Ernest Ašemberg ir trečiakursis Kęstutis Meščeriakovas, bronzinius apdovanojimus laimėjo EVAF studentas Eimantas Semėnas bei ChGF trečiakursis Delianas Palinauskas. MIFpirmakursis Rokas Žeruolis VU komandai pelnė svarbius įskaitinius taškus ir susumavus visas pergales, šiais metais Univesiteto komanda tapo sidabrine.

Šių mokslo metų sėkmingas VU sunkiaatlečių sportinis sezonas baigtas vasariškai prie Baltijos jūros, sveikiname visus studentus ir jų trenerį Rimantą Cijūnėlį, kuris visiems VU sunkiaatlečiams linki aukštų startų ant mokslo pakylos!

PDFtoJPG.me 3

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos