Artėjant mokslo metų galui ir egzaminų sesijai, didėjant atsiskaitomų rašto darbų ir analizių kiekiui, VU Sveikatos ir sporto centras, kartu su Filosofijos fakulteto studentėmis, kviečia sustoti, pabūti "čia ir dabar" bei susipažinti su streso valdymo būdais emocinės sveikatos ir Mindfulness (liet. dėmesingo įsisąmoninimo) praktinės paskaitos-seminaro metu.

MindfulnessDidelio susidomėjusio "Sveikatos dienos 2019" metu sulaukusi paskaita, kvies besidominčius šia praktika ar norinčius sužinoti, kas tai yra ir kaip tai gali pagelbėti kasdienybėje. Užsiėmimų moderatorės, Filosofijos fakulteto Sveikatos psichologijos magistrantės Aistė Aleckūnaitė ir Ieva Aginskytė šias paskaitas įvardina kaip "stabtelėjimą ir pažvelgimą į save".

"Šiandieniname bėgime pamirštama pasirūpinti savo vidiniu pasauliu. Lavindami sąmoningumą, imame mažiau galvoti, kas nutiks mums, bet vis lengviau pradedame priimti dabarties momentą, save, o tai leidžia lengviau patirti gyvenimo pilnatvę ir kasdien jausti ryšį su kitais", - teigia magistrantės.

 

NEMOKAMI užsiėmimai vyks gegužės 15 ir 22 d., 17.30 val. VU Sveikatos ir sporto centre (Saulėtekio al. 2), 114 aud.

Dalyvių skaičius vieno užsiėmimo metu - iki 15 žmonių.

Dėmesingo įsisąmoninimo seminaruose bus kalbama apie emocinę sveikatą, kodėl ji mums tokia svarbi bei kaip geriau pasirūpinti savimi.

REGISTRACIJA į seminarus

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos