DSC 0357

Pavasario pradžią Vilniaus universiteto studentai pasitiko judriai - kovo 9 dieną dalyvavo kasmetinėse tarpfakultetinėse Rektoriaus taurės tinklinio varžybose.

Į šių metų varžybas susirinko keturios, savo pajėgumu viena kitai nenusileidžiančios, fakultetų rinktinės. Savo fakultetams atstovavo Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto (EVAF), Medicinos fakulteto (MF), Matematikos ir informatikos fakulteto (MIF) bei Chemijos ir geomoklsų fakulteto (ChGF) sportininkai. Varžybos buvo žaidžiamos „rato sistema“, tad kiekviena komanda galėjo savo jėgas išbandyti net trejose rungtynėse.

Nauji metai atpūtė naujus vėjus į tinklinio aikštelę. Pirmą kartą Rektoriaus taurės tinklinio varžybose startavo ChGF studentai, kurie maloniai nustebino savo pasiruošimu. Fakulteto atstovai kibo į atlapus stipriausioms Universiteto komandoms ir iškovojo bronzos medalius!

DSC 0128

Antrus metus iš eilės pirmose vietose karaliauja EVAF bei MF komandos. Sužaidus visas rungtynes, paaiškėjo vicečempionai – būsimi medikai, bei nenugalimieji ekonomistai – aukso medalininkai. MIF komanda kurie užėmė garbingą ketvirtąją vietą.

Visos keturios komandos parodė aukštą meistriškumo lygį ir kovojo iki paskutinio taško dėl geriausio rezultato. Kova vyko ne tik aikštelėje bet ir už aikštelės ribų: intensyviai planuojama bei strateguojama, stebint priešininkus.
Sportininkai buvo apdovanoti medaliais, diplomais bei prizais.

Varžybų akimirkos

 

Dėkojame trenerei Gražvilei Gatelienei ir jos merginų komandai už puikų varžybų organizavimą, moderavimą bei nuotaiką!  

DSC 0120DSC 0162

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos