Sidebar

2018 12 12 Merginu futbolo turnyraswww.futbolas.lt nuotr.

Trečiadienį, gruodžio 11 d. Kauno sporto halėje vyko Kalėdinis studenčių salės futbolo turnyras.

Į jį susirinko aštuonios komandos, kurios sudarė du pogrupius: VU, VDU/ŠA, LSU ir KTU ekipos, „Gintros“ pagrindu sustatyta komanda iš ŠU, Vilniaus „Ozo“ gimnazija atvyko su dviem komandomis bei vieną atsivežė Šiaulių Sporto gimnazija.

8 komandos buvo suskirstytos taip: pirmajame pogrupyje rikiavosi ŠU, VU, „Ozo 1“ bei KTU, o antrajame VDU/ ŠA, ŠSG-FA, LSU bei „Ozo 2“. Komandų susitikimai truko tik 15 minučių, tad per tą laiką ne visoms komandoms pavykdavo baigti rungtynes, kaip norėta. Vilniaus universiteto studentės, po trijų susitikimų savo pogrupyje užėmė 3-ąją vietą: kovoje su KTU laimėta 3:1, „Ozo 2" komanda nugalėta 2:1, o žaidžiant su ŠU, nei vienai komandai nepavyko pelnyti taškų (0:0).

Dvi pergalės suteikė galimybę VU komandai kovoti dėl 5-6 turnyro vietų. Paskutinėje kovoje susitikta su LSU komanda, ir rezultatu 3:2, buvo iškovota 5-oji vieta.

Geriausia tapo „Ozo 1“ komanda, kuri ir nuskynė turnyro aukso medalius. Antroje vietoje liko ŠU merginos, o trečiosios liko „Ozo 2" komandos merginos.

Dėkojame tiek futbolininkėms, tiek treneriui Rimantui Turskiui, subūrusiam merginas. Smagu, jog Vilniaus universitete futbolą žaidžia ne tik vaikinai! Raginame merginas ir toliau sėkmingai atstovauti Universitetui!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos